ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Εφαρμογη
Χρώμα
more... less
Φύλο
more... less
Υλικό
more... less
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
more... less
Προστασία κλοπής δεδομένων RFID
more... less
ΤΙΜΗ
22 117
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
    ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • ΕΩΣ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
    ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

    ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Ανδρικά Πορτοφόλια

Ανδρικά Πορτοφόλια

Επιλέξτε Ανδρικό πορτοφόλι για εσάς ή για να το προσφέρετε ως δώρο σε αγαπημένο σας πρόσωπο, από την μεγάλη συλλογή του Bagcity.gr. Διατηρείστε τα χρήματα σας, τις κάρτες  και τις σημειώσεις σας ασφαλή επιλέγοντας το αγαπημένο σας πορτοφόλι.

Τα Ανδρικά Πορτοφόλια της συλλογής μας είναι κυρίως δερμάτινα, αλλά και συνθετικά, φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για να αντέχουν στην δοκιμασία του χρόνου.

Συνδυάζουν την εργονομία και την καθημερινή πρακτικότητα, με αρκετούς ευρύχωρους χώρους και θήκες. Είναι τα τέλεια πορτοφόλια για όσους ζητούν κομψότητα και στυλ, με καθαρό, διαχρονικό και καλά μελετημένο σχεδιασμό.

Ανδρικά Πορτοφόλια για κάθε γούστο

Το πορτοφόλι είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από ένα πρακτικό αξεσουάρ για κάθε άνδρα. Μέσα από την μεγάλη συλλογή του Bagcity, μπορείτε να διαλέξετε πορτοφόλια κλασικά, πορτοφόλια με κούμπωμα, πορτοφόλια με φερμουάρ αλλά και εκείνα που διαθέτουν RFID.

Ανακαλύψτε επίσης, μεγάλα πορτοφόλια με ευρύχωρους χώρους για χαρτονομίσματα, για έγγραφα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας και με πολλές θήκες για κάρτες, αλλά και ανδρικά πορτοφόλια μεσαία με επίσης πολλές θήκες και χώρους και πορτοφόλια μικρά για τα απολύτως απαραίτητα.