ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Εφαρμογη
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
more... less
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
more... less
Υλικό
more... less
Επεκτάσιμη (έξτρα χώρος)
more... less
Ροδες
more... less
Φερμουάρ αδιάρρηκτο
more... less
Χρώμα
more... less
ΤΙΜΗ
51 259
 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 • ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
  ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

  ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 • ΕΩΣ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
  ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

  ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Βαλίτσες

Βρείτε τώρα, τις αποσκευές που ταιριάζουν στα ταξίδια σας, μέσα από την ποικιλία του Bagcity.gr Βαλίτσες καμπίνας trolley με ρόδες, βαλίτσες μεσαίες και μεγάλες trolley με ρόδες, σε σκληρό υλικό ή σε μαλακό υλικό, με επέκταση, για να χωράνε περισσότερα πράγματα , με λειτουργικό σχεδιασμό ,αλλά και με ιδιαίτερο στυλ.

Μία σκληρή βαλίτσα εκτός από τα ρούχα σας μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια και πιο εύθραυστα αντικείμενα που ενδεχομένως χρειαστεί να μεταφέρετε σε κάποιο σας ταξίδι. Από την άλλη μεριά, οι μαλακές βαλίτσες είναι ιδανικές, όταν χρειαστεί να βάλετε κάποια ρούχα παραπάνω, λόγω του εύκαμπτου υλικού.

Ανεξάρτητα από το εξωτερικό περίβλημα, συνιστούμε βαλίτσες 2 και 4 τροχών, που επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση, σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς , μέσα στο ξενοδοχείο, αλλά και στις υπόλοιπες μετακινήσεις σας.

Είτε χρειάζεστε μεγάλες βαλίτσες για να χαρείτε τις οικογενειακές σας διακοπές, είτε μεσαίες βαλίτσες για διαμονή μίας εβδομάδας, είτε βαλίτσες καμπίνας για τις αποδράσεις ενός 3ήμερου ή ενός επαγγελματικού ταξιδιού, είμαστε βέβαιοι, ότι θα τις βρείτε μέσα από την συλλογή του bagcity.gr και θα καλύψετε πλήρως, όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.