ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Εφαρμογη
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
more... less
Χρώμα
more... less
Επεκτάσιμη (έξτρα χώρος)
more... less
Ροδες
more... less
Φερμουάρ αδιάρρηκτο
more... less
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
more... less
ΤΙΜΗ
24 259
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
    ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • ΕΩΣ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
    ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

    ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Είδη ταξιδιού

Βαλίτσες ταξιδίου και Χειραποσκευές για την καμπίνα του αεροπλάνου.Βαλίτσες σκληρές από ανθεκτικά υλικά όπως Polycarbonate , αλλά και βαλίτσες μαλακές,από αδιάβροχο ύφασμα υψηλής ποιότητας , όλες φτιαγμένες από ιδιαίτερα υλικά για να είναι ελαφριές. Το βάρος άλλωστε είναι σημαντικός παράγοντας για τα αεροπορικά σας ταξίδια.

Οι βαλίτσες έχουν τρία μεγέθη και τα περισσότερα σχέδια έχουν επέκταση, για να μπορείτε να μεγαλώνετε τον όγκο τους, όταν χρειάζεστε έξτρα χώρο για τα πράγματα σας. Έτσι λοιπόν, υπάρχει η βαλίτσα καμπίνας,που μπορείτε να την έχετε  μαζί σας, μέσα στο αεροπλάνο, στο επαγγελματικό σας ταξίδι αλλά και στο τριήμερο ταξίδι αναψυχής που θα κάνετε.Το μεσαίο μέγεθος που είναι για ολιγοήμερα ταξίδια και το μεγάλο μέγεθος που είναι για μεγαλύτερα ταξίδια ή για οικογενειακές διακοπές.

Πρακτικά είναι και τα Σακ-βουαγιάζ με ρόδες,οι Γκαρδαρόμπες,τα Σακίδια Πλάτης με ρόδες, τα Νεσεσέρ καλλυντικών,τα Νεσεσέρ Ξυριστικών,τα Σακβουαγιάζ,τα Σακίδια.Η μεγάλη συλλογή του bagcity.gr ,καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Ανακαλύψτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και θα το στείλουμε άμεσα στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά.